Handel in funderingsmaterialen

Een sterk werk begint met een stevige fundering. Om verzakkingen in het wegdek te voorkomen is een goede fundering van essentieel belang. Er zijn verschillende soorten funderingen :

Duomix

Duomix is een mengsel van gebroken LD-staalslak en granuleerde hoogovenslak. Na verdichting in het werk ontstaat een funderingslaag met een hoog draagvermogen. Doordat Duomix hydraulische eigenschappen heeft zal dit draagvermogen in de loop der tijd nog verder toenemen.

Betongranulaat

Betongranulaat ontstaat bij de recycling van beton uit sloopwerken, na bereiding bestaat dit product uit ten minste 90% betongranulaten en maximaal 10% metselwerk puin. De overige samenstellingen vallen onder de noemer menggranulaat. Bij gebruik in de funderingslaag geeft dit product een zeer goed draagvermogen.

Menggranulaat

Menggranulaat wordt geproduceerd door het breken van beton- en metselwerkpuin. Na bereiding bestaat dit product uit minimaal 50% betongranulaat en maximaal 50% overig puingranulaat. Het resultaat van een menggranulaatfundering is goed, de constructie heeft een goed draagvermogen waardoor de krachten verspreid worden naar de onderbaan.

Bovenstaande producten kunnen wij u leveren af terrein te Westkapelle, losgestort op uw werk of per BigBag. Kijk voor aankoop in BigBags op Siergrindhandel.nl