Handel in grond

Een mooie tuin begint met goede grond! In Zeeland bestaat de grond over het algemeen uit zware klei, dit is geen ideale grond voor de tuin. Om de tuin geschikt te maken als siertuin is het belangrijk de kleigrond luchtig te maken met compost en zoet zand. Hierdoor kan er een optimale tuingrond ontstaan. Eveneens is het mogelijk de tuin op te hogen met een laag goede grond, hierdoor heeft u meteen een ideale grondlaag voor uw planten. Voor optimale aanleg van uw tuin en verwerking van de benodigde materialen hierin kunnen wij u adviseren in hierin gespecialiseerde bedrijven.

Brabantse bosgrond

Brabantse bosgrond is de ideale grond om uw tuin mee op te hogen. U heeft meteen een heerlijke grondlaag om in te tuinieren. Spitten is verleden tijd. Brabantse bosgrond is eveneens uitermate geschikt voor de aanleg van een gazon.

Compostgrond

Tuinaarde verrijkt met compost. Voor het ophogen en / of verbeteren van uw huidige tuingrond, border, aanleg van graszoden, etc. Ook geschikt voor vullen van grote bloembakken.

Compost

Compost in de tuin is een verantwoorde manier van tuinieren en geschikt voor de siertuin en de groente- en moestuin. Bij de aanleg van een nieuwe tuin is het belangrijk om een goede laag compost aan te brengen. De compost zorgt ervoor dat de grond beter draineert, zware kleigrond wordt lichter om te bewerken en zandgrond houdt het regenwater langer vast.

Bovenstaande producten kunnen wij u leveren af terrein te Westkapelle, losgestort op uw werk of per BigBag. Kijk voor aankoop in BigBags op Siergrindhandel.nl